onsdag 30 december 2009

dagen idag...

idag har vi faktiskt lite planer, rätt skönt. Först ska vi iväg och gratta lilla Edwin som fyller 1 år idag, hurra hurra hurra!

Eftersom min mamma jobbar på nyår och sen åker till Egypten så ska vi "fira" nyår med henne ikväll då hon bjuder på middag...mums....

Fan att det inte kan bli lite varmare så man kan ut och hitta på nått, det sprätter rätt bra i en huligans kropp av att bara vara inne även om vi försöker aktivera oss så gott det går. Man blir ju lite smått tokig själv av att bara vara inne, behöver luft!!

Längtar faktiskt till att få ta ner alla julsakerna och vänta in en ny period, våren. Älskar den årstiden då man oftast är så förväntansfull över så mycket.

Vi planerar iallafall in en ny utlandsresa i början av sommaren. För 2 år sen så va vi till Lanzarote och nu i somras var vi i Turkiet. Det var super bra ställen men vi var bara borta 1 v och nu känner vi för 2 så man hinner landa riktigt innan man ska åka hem. När vi var till Lanzarote så åkte vi all inclusive och det är ju så smidigt då man åker med barn. kan ta mat, glass, dricka och snacks när som helst, hur perfekt som helst. Så 2 v med all inclusive blir de i maj/juni....ser fram emot det otroligt mycket!!!

Nä nu ska vi äta en något sen frulle men vi sover så länge nu när vi är lediga...oftast till 9-10...

Hej så länge!

Inga kommentarer: